Sponzoři

Obec Svojetice

Moc si ceníme podpory ze strany obce Svojetice.
Z hlediska zachování chodu klubu z důvodu nárůstu nákladů na provoz je neocenitelný. Díky němu můžeme uvolnit ostatní prostředky na budoucí výchovu mládeže, nákup sportovního vybavení a v neposlední řadě i na údržbu sportovního areálu.
Sportovní areál je využíván stále více novými členy klubu a v nejbližší době očekáváme nárůst nových členů v oblasti znovuzaložení mládežnických kategorií. Stal se i oddychově sportovním prostředím pro nespočet uživatelů z obce a širokého okolí.
Vaše podpora je pro nás nesmírně důležitá a vážíme si toho, že stojíte za naším klubem. Těšíme se na další sezónu a doufáme, že budeme moci i nadále reprezentovat naši obec.


Výkopové práce Durek

Rádi bychom poděkovali panu Durkovi za finanční podporu, kterou jsme využili na provoz a chod klubu, jeho podpora je pro nás nesmírně důležitá a velmi si vážíme toho, že podpořil naši činnost. Je skvělé vidět, že i firmy, jako je ta Vaše, mají velké srdce a ochotu pomáhat. Vaše firma zaměřená na výkopové práce odvádí skvělou práci a jsme rádi, že můžeme počítat s Vaší podporou.

Kontakt: Durek Miroslav – miroslav@durek-vykopy.cz, +420777322134

Přejít nahoru